Inschrijvingen

 

Uitnodiging voor de Rally van Erpe-Mere op 15 augustus 2017. Dit jaar een organisatie van WTC Jong en Oud Burst:

Beste collega’s - wielertoeristen,

Op dinsdag 15 augustus 2017 organiseert onze club, in samenwerking met het gemeentebestuur en de sportraad, de jaarlijkse rally van Erpe-Mere.

De start in grote groep wordt gegeven om 8u15 aan Café Komdalier, op het Stationsplein te Burst. Er werd zoals gebruikelijk een parcours voorzien in 2 delen: Een eerste lus van 34 km met als uiterste punt Moortsele (Oosterzele), en een tweede van 32 km,  met als uiterste punt Denderhoutem. Dit alles onder de deskundige begeleiding van de Vlaamse Moto Seingevers, aan een snelheid van ± 25 km /u. Tussenin wordt een stop voorzien aan café Komdalier.

De inschrijving vindt plaats in café Komdalier vanaf 7u45 en kost € 5,- per deelnemer (inclusief 2 drankbonnetjes). Individuele deelnemers zijn uiteraard ook welkom en zijn tijdens deze uitstap door hun inschrijving automatisch verzekerd via de gemeentelijke Sportraad.
Gelieve trouwens bij inschrijving liefst het bijgevoegd inschrijvingsformulier te gebruiken.

Na afloop van de rally zullen zoals gebruikelijk de trofeeën uitgereikt worden aan de jongste en oudste deelnemer, evenals aan de club met het grootste aantal deelnemers.

We hopen op jullie massale aanwezigheid!

Mark Van de Sijpe
Secretaris WTC Jong en Oud vzw

Klik op het woord "Inschrijvingsformulier" en download de Excel-file. Vul hem in, bewaar de gegevens en stuur het document terug naar info@jongenoudburst.be zodat we wat minder administratief werk hebben voor de start op 15 augustus 2017. Alvast bedankt voor uw medewerking.

Informatie voor eventuele nieuwe leden:

Mocht u na de start van ons seizoen toch nog geinteresseerd zijn, lid te worden van deze club. Aarzel dan niet contact op te nemen met iemand van het bestuur. De overzichtslijst hiervan vindt u terug op onderstaande link met bijhorende contactgegevens.

Hieronder alvast wat meer info over onze club:

Wij telden in het seizoen 2016 16 leden, waarbinnen de sfeer optimaal is.

De zondagvoormiddaguitstappen van +/- 65 km worden steeds op voorhand door de parcoursverantwoordelijke verkend en worden ook (uiteraard onder voorbehoud van wijzigingen) bekendgemaakt in onze tweemaandelijkse kalender.
Bij de start van het seizoen begin maart bouwen we de conditie op met een rit van 35 km de eerste zondag. Daar komen gedurende de volgende zondagen stilaan kms bij tot we begin april op onze "normale" afstand zitten van zo'n 65 à 70 km.

De gemiddelde snelheid ligt tijdens deze ritten steeds rond de 24 à 25 km/u (in de praktijk rij je dan al eens geregeld 26 à 27 km/u) zodat praten tegen elkaar nog perfect mogelijk blijft. In veel clubs ligt de nadruk op de snelheid, bij ons is vooral de afstand en het sportieve rijplezier van belang. Uiteraard kweek je daar ook een goede conditie mee.

Er wordt tijdens een gewone zondagvoormiddagrit niet gestopt onderweg aan één of ander café: die 65 km of meer worden in één stuk afgehaspeld, tenzij iemand panne heeft natuurlijk, want dan wacht iedereen tot deze is verholpen.

Sinds 2015 hebben we bij gewone zondagse ritten geen vaste volgwagen meer maar er is van het bestuur uit altijd wel een minimum aan reservemateriaal en EHBO voorzien in zadeltasjes. Bij daguitstappen wordt wel degelijk in het mate van het mogelijke geprobeerd een chauffeur voor de volgwagen te vinden.

Een speciaal tussendoortje is onze driedaagse in het Pinksterweekend (elke rit ongeveer 130 km) en een drietal daguitstappen van ongeveer 125 km (die ook op een zaterdag kunnen vallen, waarbij dan de zondag niet wordt gereden). Tijdens het namiddaggedeelte van zo'n daguitstap (en ook tijdens de driedaagse) wordt wel een café-stop ingelast na een dikke 100 km om de afstand wat te breken.

Voor meer informatie, en ook foto's, kan je steeds terecht op onze website: www.jongenoudburst.be.

Het actuele clubreglement, alle voorwaarden om als nieuw lid te kunnen toetreden,..., vind je terug op onderstaande link.

Steeds welkom!

Groetjes,
Mark Van de Sijpe
Secretaris WTC JONG EN OUD.
09 230 41 83 (thuis);
0257 92 349 (werk).

Ter info ook de inschrijvingsfiche voor nieuwe leden.

 

 

 

Copyright © WTC Jong en Oud Burst

 

Start / Info WTC / Reglement / Klassement / Agenda / Wegwijzer / Foto album / Columns / Wegcode / Inschrijvingen / Hoofdsponsors / affiche / Database / Ter Info