Inschrijvingen

 

Kampioenenviering 2017 - Zaterdag 25 November 2017:

Beste clubmakker

Nu het 29e seizoen van onze wielertoeristenclub in de geschiedenisboeken kan worden bijgeschreven wordt ook dit jaar, zoals alle voorgaande, afgesloten met de traditionele kampioenenviering.
Deze vindt plaats op zaterdag 25 november aanstaande in Zaal Ensor, Oudenaardsesteenweg 729 te Bambrugge.

We hebben voor jullie, in samenspraak met zaakvoerder Luc Van Den Rijse, het volgende uitgebreide en ongetwijfeld lekkere menu samengesteld:

Aperitief met warme & koude hapjes
-oOo-
Soepje van Kreeft & Armagnac
-oOo-
Op vel gebakken Kabeljauwhaasje met Mousselinesaus & Trostomaatjes
-oOo-
Speenvarkenfilet met rozemarijn, Pompoenpuree, verse Groentjes en Amandelkroketten
-oOo-
Dessertbordje - Koffie
-
Aangepaste witte & rode wijn

We houden de traditie in ere om de deelnameprijs voor onze clubleden zo betaalbaar mogelijk te houden (en we kunnen dit ook dit jaar weer doen na ons zeer geslaagd eetfestijn) zodat we dit menu aan jullie aanbieden, all-in (dus ook de drank inbegrepen) aan de wel zeer democratische prijs van € 30,- per persoon! Uiteraard geldt dit tarief ook voor de partner.

Ook niet-leden zijn welkom, zij het dan wel aan de volle prijs van € 75,- per persoon.

Iedereen worden aan het aperitief verwacht om 19u00. Na het eten is ambiance voorzien met de plaatselijke DJ (trek dus jullie dansschoenen aan, en “let the beast go!”)

Inschrijven kan tot vrijdag 17 november via overschrijving op rekening
BE81 0351 4910 6724
van onze club.
We verwachten jou en je partner, om dit alweer geslaagde seizoen op een klinkende wijze af te kunnen sluiten!

Tot dan ???

Informatie voor eventuele nieuwe leden:

Mocht u na de start van ons seizoen toch nog geinteresseerd zijn, lid te worden van deze club. Aarzel dan niet contact op te nemen met iemand van het bestuur. De overzichtslijst hiervan vindt u terug op onderstaande link met bijhorende contactgegevens.

Hieronder alvast wat meer info over onze club:

Wij telden in het seizoen 2016 16 leden, waarbinnen de sfeer optimaal is.

De zondagvoormiddaguitstappen van +/- 65 km worden steeds op voorhand door de parcoursverantwoordelijke verkend en worden ook (uiteraard onder voorbehoud van wijzigingen) bekendgemaakt in onze tweemaandelijkse kalender.
Bij de start van het seizoen begin maart bouwen we de conditie op met een rit van 35 km de eerste zondag. Daar komen gedurende de volgende zondagen stilaan kms bij tot we begin april op onze "normale" afstand zitten van zo'n 65 à 70 km.

De gemiddelde snelheid ligt tijdens deze ritten steeds rond de 24 à 25 km/u (in de praktijk rij je dan al eens geregeld 26 à 27 km/u) zodat praten tegen elkaar nog perfect mogelijk blijft. In veel clubs ligt de nadruk op de snelheid, bij ons is vooral de afstand en het sportieve rijplezier van belang. Uiteraard kweek je daar ook een goede conditie mee.

Er wordt tijdens een gewone zondagvoormiddagrit niet gestopt onderweg aan één of ander café: die 65 km of meer worden in één stuk afgehaspeld, tenzij iemand panne heeft natuurlijk, want dan wacht iedereen tot deze is verholpen.

Sinds 2015 hebben we bij gewone zondagse ritten geen vaste volgwagen meer maar er is van het bestuur uit altijd wel een minimum aan reservemateriaal en EHBO voorzien in zadeltasjes. Bij daguitstappen wordt wel degelijk in het mate van het mogelijke geprobeerd een chauffeur voor de volgwagen te vinden.

Een speciaal tussendoortje is onze driedaagse in het Pinksterweekend (elke rit ongeveer 130 km) en een drietal daguitstappen van ongeveer 125 km (die ook op een zaterdag kunnen vallen, waarbij dan de zondag niet wordt gereden). Tijdens het namiddaggedeelte van zo'n daguitstap (en ook tijdens de driedaagse) wordt wel een café-stop ingelast na een dikke 100 km om de afstand wat te breken.

Voor meer informatie, en ook foto's, kan je steeds terecht op onze website: www.jongenoudburst.be.

Het actuele clubreglement, alle voorwaarden om als nieuw lid te kunnen toetreden,..., vind je terug op onderstaande link.

Steeds welkom!

Groetjes,
Mark Van de Sijpe
Secretaris WTC JONG EN OUD.
09 230 41 83 (thuis);
0257 92 349 (werk).

Ter info ook de inschrijvingsfiche voor nieuwe leden.

 

 

 

Copyright © WTC Jong en Oud Burst

 

Start / Info WTC / Reglement / Klassement / Agenda / Wegwijzer / Foto album / Columns / Wegcode / Inschrijvingen / Hoofdsponsors / affiche / Database / Ter Info