Inschrijvingen

Uitnodiging Kampioenenviering Zaterdag 10 November 2018

Beste clubmakker

30 seizoenen behoren intussen tot de geschiedenis van onze wielertoeristenclub, en dat bekronen we ook dit jaar, zoals alle voorgaande, met de traditionele kampioenenviering.
Deze vindt plaats op zaterdag 10 november aanstaande in Zaal Ensor, Oudenaardsesteenweg 729 te Bambrugge.

We hebben voor jullie, in samenspraak met zaakvoerder Luc Van Den Rijse, het volgende ongetwijfeld lekkere menuutje samengesteld:

Aperitief met warme & koude hapjes
-oOo-
Ananas met Zeevruchten
-oOo-
Tomatenroomsoep
-oOo-
Varkensmignonette met Champignonsaus en Kroketten
-oOo-
Koffie met Kampioenentaart

Aangepaste witte & rode wijn

We houden de traditie in ere om de deelnameprijs voor onze clubleden zo betaalbaar mogelijk te houden, zodat we dit menu aan jullie aanbieden, all-in (jullie hoeven dus geen geld of betaalkaart mee te brengen) aan de democratische prijs van € 35,- per persoon! Uiteraard geldt dit tarief ook voor de partner.

Ook niet-leden zijn welkom, zij het dan wel aan de werkelijke prijs van € 70,- per persoon.

Iedereen worden aan het aperitief verwacht om 19u00. Na het eten is ambiance voorzien met de plaatselijke DJ (trek dus alvast jullie dansschoenen aan, en hou jullie vooral niet in!)

Inschrijven kan tot vrijdag 2 november via overschrijving op rekening
BE81 0351 4910 6724
van onze club.
We verwachten jou en je partner, om dit alweer geslaagde seizoen op een klinkende wijze af te kunnen sluiten!

Tot dan ???

Het bestuur.

Informatie voor eventuele nieuwe leden:

Mocht u na de start van ons seizoen toch nog geinteresseerd zijn, lid te worden van deze club. Aarzel dan niet contact op te nemen met iemand van het bestuur. De overzichtslijst hiervan vindt u terug op onderstaande link met bijhorende contactgegevens.

Hieronder alvast wat meer info over onze club:

Wij telden in het seizoen 2017 19 leden, waarbinnen de sfeer optimaal is.

De zondagvoormiddaguitstappen van +/- 65 km worden steeds op voorhand door de parcoursverantwoordelijke verkend en worden ook (uiteraard onder voorbehoud van wijzigingen) bekendgemaakt in onze tweemaandelijkse kalender.
Bij de start van het seizoen begin maart bouwen we de conditie op met een rit van 45 km de eerste zondag. Daar komen gedurende de volgende zondagen stilaan kms bij tot we begin april op onze "normale" afstand zitten van zo'n 65 à 70 km.

De gemiddelde snelheid ligt tijdens deze ritten steeds rond de 24 à 25 km/u (in de praktijk rij je dan al eens geregeld 26 à 27 km/u) zodat praten tegen elkaar nog perfect mogelijk blijft. In veel clubs ligt de nadruk op de snelheid, bij ons is vooral de afstand en het sportieve rijplezier van belang. Uiteraard kweek je daar ook een goede conditie mee.

Er wordt tijdens een gewone zondagvoormiddagrit niet gestopt onderweg aan één of ander café: die 65 km of meer worden in één stuk afgehaspeld, tenzij iemand panne heeft natuurlijk, want dan wacht iedereen tot deze is verholpen.

Sinds 2015 hebben we bij gewone zondagse ritten geen vaste volgwagen meer maar er is van het bestuur uit altijd wel een minimum aan reservemateriaal en EHBO voorzien in zadeltasjes. Bij daguitstappen wordt wel degelijk in het mate van het mogelijke geprobeerd een chauffeur voor de volgwagen te vinden.

Een speciaal tussendoortje is onze driedaagse in het Pinksterweekend (elke rit ongeveer 130 km) en een drietal daguitstappen van ongeveer 125 km (die ook op een zaterdag kunnen vallen, waarbij dan de zondag niet wordt gereden). Tijdens het namiddaggedeelte van zo'n daguitstap (en ook tijdens de driedaagse) wordt wel een café-stop ingelast na een dikke 100 km om de afstand wat te breken.

Voor meer informatie, en ook foto's, kan je steeds terecht op onze website: www.jongenoudburst.be.

Het actuele clubreglement, alle voorwaarden om als nieuw lid te kunnen toetreden,..., vind je terug op onderstaande link.

Steeds welkom!

Groetjes,
Mark Van de Sijpe
Secretaris WTC JONG EN OUD.
09 230 41 83 (thuis);
02 579 23 49 (werk).

Ter info ook de inschrijvingsfiche voor nieuwe leden.

 

 

 

Copyright © WTC Jong en Oud Burst

 

Start / Info WTC / Reglement / Klassement / Agenda / Wegwijzer / Foto album / Columns / Wegcode / Inschrijvingen / Hoofdsponsors / affiche / Database / Ter Info