Foto album

Overzicht van WTC Jong en Oud door de jaren heen.

2019 - 3 Daagse Sint Truiden

Er zijn niet zo overdreven veel foto's van vergeleken bij voorgaande jaren. Toch zal het een driedaagse worden die velen zich zullen blijven herinneren.

Dag 1 : Burst - Sint Truiden (133 km) - 8-6-2019 - Afgelast.

De eerste rit werd op de ochtend van het vertrek afgelast omwille van stormweer. Het zou totaal onverantwoord geweest zijn de rit aan te zetten met het stormweer dat er op dat moment was. Er werd uitzonderlijk gespreid vertrokken. Een gedeelte reed mee met de volgwagen, een ander gedeelte met de camionette van Wim Vermeulen die ook de fietsen meenam en nog een laatste gedeelte trok met de trein van Burst naar Sint Truiden.

Dag 2 : Sint Truiden - Hasselt - Tongeren - Sint Truiden (131 km) - 9-6-2019.

Het was een prachtige rit, alleen zijn er totaal geen foto's van genomen en werd ze totaal overschaduwd door een hopelijk niet meer herhalende ervaring. Onderweg werd de club namelijk geconfronteerd met de gevolgen van een zware valpartij bij een andere groep wielertoeristen tijdens hun wekelijkse zondagse fietstocht. Er was op dat moment een reanimatie lopende van mensen die wanhopig probeerden dit zo en kwaad en zo goed als het ging te doen tot ambulance en MUG zouden arriveren. De reanimatie werd bij onze passage overgenomen door Ayran. Bij de aankomst van ambulance en MUG wist men er Laurette nog door te trekken. Helaas geraakt Laurette nooit meer echt uit de diepe coma waarin ze was verzijld geraakt en overleed ze uiteindelijk toch nog 8 dagen later aan de gevolgen van de val op 17-6-2019. Het zal altijd, ook voor onze club (en zeker de personen die er zelf bijwaren) een rit worden waaraan altijd wel een bittere smaak zal blijven plakken omwille van wat we toen meemaakten. Daarom ook bij deze reportage toch deze blijvende herinnering, aan Laurette Achten.

 

Dag 3 : Sint Truiden - Burst (132 km) - 10-6-2019.

In dit geval pas de 2e rit van de 3 Daagse. Dit is de enige waar in dit geval vlot foto's van bestaan omdat de chauffeur van dienst zich ook toch diende bezig te houden.

Vertrek aan het Hotel op de Luikersteenweg te Sint Truiden.

Het vliegveld van Brustem
Zoals alle jaren waren ook alle jaarlijkse traditionele thema's aanwezig zoals de kermissen op Pinkstermaandag.
Enkele sfeerfoto's onderweg
Korte stop onderweg (colapauze)
Passage na rondrijden auto
 
 
 
 
 
Nog wat sfeerfoto's

 

 

 

Copyright © WTC Jong en Oud Burst

 
     

Start / Info WTC / Reglement / Klassement / Agenda / Wegwijzer / Foto album / Columns / Wegcode / Inschrijvingen / Hoofdsponsors / affiche / Database / Ter Info