Foto album

Overzicht van WTC Jong en Oud door de jaren heen.

2017 - Kampioenenviering

Naar jaarlijkse traditie was er de kampioenenviering in November in zaal Ensor te Bambrugge. De zaal kent de club en de club de kwaliteiten van de zaal waardoor een gezellige avond gegarandeerd werd.

Receptie
Plaats nemen aan de tafels waar een heerlijk diner wacht, maar nog erger... een speech van 1 uur lang. Er werd al beslist deze volgend jaar zeker met 50 minuten in te korten...

Hieraan gekoppeld was natuurlijk de inhuldiging van de kampioenen en de bedanking van de personen die voor wat ze dit jaar voor de club deden een attentie verdienden.

Kampioen : Luc Van de Sijpe (Voorzitter en Webmaster) : 2511 km

2e Plaats: Mark Van de Sijpe (Secrataris en vanaf 2018 ook schatbewaarder) : 2443 km

3e Plaats : Brecht Van de Sijpe (jongste lid): 2426 km

Na het seizoen 2017 namen we ook afscheid van Danny Van Ruyskensveld als vast bestuurslid binnen de club. Hij vervulde jaren de taak van schatbewaarder binnen de club. Hij besloot echter na dit seizoen zijn mandaat niet meer te verlengen wegens de moeilijke combinatie van zijn beroepsmatige activiteiten met deze bestuurstaak binnen de club. Hij blijft wel nog actief lid binnen de club. Alvast bedankt Danny voor de jarenlange getrouwe dienst binnen het bestuur.

Ondertussen jaarlijkse traditie, wordt er ook een attentie voorzien voor het clublid (geen deel uitmakend van het clubbestuur) die dit jaar het meest aantal kaarten verkocht van het eetfestijn. Deze eer viel dit jaar opnieuw aan Wim De Brouwer (ex-voorzitter) met toch maar liefst een verkoop van 45 verkochte kaarten.

We hebben nog geprobeerd zijn prijs om te wisselen maar hij had toch direct door dat er iets niet klopte.

Er was ook nog een attentie voor de vrouw van de kampioen in de vorm van een bloementuil.
Enkele sfeerbeelden van de rest van het diner.
Dit alles werd nog gevolgd door een dansavond die zeer succesvol genoemd mag worden. Er was qua muziek en dans voor ieder wat wils. Zeker door de meesten gesmaakt en voor herhaling vatbaar.
Enkele anderen verzanden aan de toog of de tafels. Het werd in elk geval een gezellig boeltje.

 

 

 

Copyright © WTC Jong en Oud Burst

 
     

Start / Info WTC / Reglement / Klassement / Agenda / Wegwijzer / Foto album / Columns / Wegcode / Inschrijvingen / Hoofdsponsors / affiche / Database / Ter Info