Foto album

Overzicht van WTC Jong en Oud door de jaren heen.

2017 - Daguitstap Philippine

Deze eerste daguitstap van het seizoen leidde ons tot net over de Nederlandse grens tot in het Mosseldorp Philippine.

Door een wegversperring ter hoogte van de brug van Wetteren, inderdaad we waren nog niet verder ondanks de verkenning van een week voordien, bleek de auto niet mee over de dijk richting Schellebelle te geraken. Deze diende ons daardoor in Kalken opnieuw te vervoegen.

Een volgende hindernis bleek letterlijk ons ganse parcours in de war te sturen. Hoe geraken we hier ooit over... Er waren toch geen zware hellingen op dit parcours. Verkeerde verzet gestoken...
Gelukkig bleek het maar de brug over het kanaal Gent Terneuzen te zijn die te Zelzate open stond.
Daarna waren wij er wel over maar was het nog even wachten tot de auto met chauffeur van dienst Roger ook opnieuw tot bij ons geraakte.
Eenmaal over de grens was de voorziene begeleiding aanwezig zoals verwacht. Er was ook meteen gezorgd voor een gepaste bijkomende volgwagen. Vooral de Punt50 op het dak zorgde voor een veilige verdere rit. Geen last meer van lastige geïrriteerde chauffeurs. De begrafenissen werden gespreid over de drie daaropvolgende weekends.
Middagstop te Axel - Nederland
Namiddagstop 15 km van huis in Café de Zwaan in Uitbergen.
   
 

The End

Afsluiter en zegswijze van de dag: "Het is niet omdat mijn schoenen niet passen op mijn pedallen da kik geen grote potten kan drinken."

 

 

 

Copyright © WTC Jong en Oud Burst

 
     

Start / Info WTC / Reglement / Klassement / Agenda / Wegwijzer / Foto album / Columns / Wegcode / Inschrijvingen / Hoofdsponsors / affiche / Database / Ter Info