Foto album

Overzicht van WTC Jong en Oud door de jaren heen.

2016 - 1e Daguitstap Zemst - Elewijt

Een leuke nieuwe daguitstap richting van de openlucht wielerpiste van Zemst - Elewijt.

Een afwisselende daguitstap met een heuvelende heenrit langs het heuvelende Asse en een vlakke terugrit via Puurs en Dendermonde.

Alleen bleek de vlakke terugrit uiterst zwaar te worden omwille van de hevige wind. Het hoeft dus niet altijd bergop te zijn om een rit enorm zwaar te maken...

De zwaarste kuitenbijter van de heenrit was de Putberg in Asse. Jammer genoeg valt de voorzitter uit het beeld wegens ditmaal niet te laat boven maar te vroeg... Snif...

De rit kende slechts één geval van Panne. Gilbert zakt door zijn zaal. Het euvel kon gelukkig voorlopig gedepaneerd worden zodat hij zij het niet zo rechtzittend als anders, het eindpunt wist te bereiken.
Voor sommigen was dit herhaling van wat ooit al eens kon op de historische piste van Roubaix (Finisch Parijs-Roubaix). Toch een leuke ervaring voor iedereen zodat iedereen wel enkele ritjes aflegde op de piste, zij het niet voor iedereen op het bovenste randje.

De terugrit werd nog loodzwaar door enorm veel wind op de kop. En dit voor de meesten die hoopten de kaap van 100 km in één rit te kunnen maken in een vlakke terugrit.

Hierdoor werd een vroeger dan voorziene extra tussenstop voorzien aan de volgwagen voor het fort van Liezele, één van de forten van de buitenring van Antwerpen.

 

 

 

Copyright © WTC Jong en Oud Burst

 
     

Start / Info WTC / Reglement / Klassement / Agenda / Wegwijzer / Foto album / Columns / Wegcode / Inschrijvingen / Hoofdsponsors / affiche / Database / Ter Info