Foto album

Overzicht van WTC Jong en Oud door de jaren heen.

Vrijdag 23 januari 2015 : Overlijden ex-clublid Herman Boon

Op vrijdag 23 januari 2015 bereikte ons het trieste bericht van het overlijden van ex-clublid Herman Boon. Herman overleed totaal onverwacht thuis te Burst.

Ik zal mij als clublid Herman in de periode dat hij meefietste met onze club altijd blijven herinneren als iemand met een geweldige inzet. Hij had zeker voor zijn hobby van het wielertoerisme zijn gewicht niet mee en ik had er dan ook alle respect voor als hij meefietste.

Ondanks dat hij op voorhand wist dat bepaalde ritten voor hem zeer zwaar zouden worden, kwam hij toch steeds opnieuw opdagen, wetende dat het opnieuw een rit afzien zou worden.

De laatste jaren kwamen we hem nog geregeld tegen, op zijn eentje nog fietsend in zijn oude clubtenue.

Bij deze dan ook Herman, alle respect, we zullen je missen.

Herman Boon

(Foto voor het vertrek van de daguitstap naar Roubaix in 2003)

Voor de personen die zouden kunnen aanwezig zijn op de begrafenis op vrijdag 30 januari 2015 om 10u30 in de kerk van Burst, hierbij de doodsbrief.

Alle leden en het voltallige bestuur wensen dan ook bij deze hun oprechte deelneming in de rouw te betuigen aan de getroffen families omwille van dit verlies.

 

Luc Van de Sijpe

Webmaster

WTC Jong en Oud Burst

 

Start / Info WTC / Reglement / Klassement / Agenda / Wegwijzer / Foto album / Columns / Wegcode / Inschrijvingen / Hoofdsponsors / affiche / Database / Ter Info