Foto album

Overzicht van WTC Jong en Oud door de jaren heen.

Vrijdag 19 augustus 2011 : Onverwachte overlijden clublid Danny Haesaert

 

Doodsbrief Danny Haesaert

 

Op zaterdag 20 augustus 2011 bereikte ons het triestige bericht over het onverwachtse overlijden van onze clubmakker Danny Haesaert. Hij was reeds clublid sinds 2008 en was ondertussen binnen de club toch als één van de vrij vaste clubleden en aanwezigen op de zondagsritten en daguitstappen te beschouwen.

Hij was altijd te vinden voor een praatje, een kwinkslag, een grap.

We wisten dat hij er sinds jaren een tweede vaste hobby op nahield, namelijk het bergbeklimmen. Hij hield namelijk ook nog aan zijn jaarlijkse bergtochten. Ongelukkig werd deze laatste tocht hem fataal.

Danny kwam op vrijdag 19 augustus 2011 op 51 jarige leeftijd dodelijk ten val bij een bergtocht op de grens van Italië en Zwitserland. Hij was samen met een 55 jarige klimpartner bezig met de afdaling van de Naso del Lyskam (4272 meter) in het Monte Rosa massief toen het duo ten val kwam en 200 meter naar beneden tuimelde. De reddingsdienst van Aosta rukte uit en constateerde dat Danny op slag dood was, zijn klimpartner brak zijn nek en werd zwaar gewond overgebracht naar een plaatselijk hospitaal.

Hierbij alvast ook een linkje naar het VTM journaal van 7 uur op maandag 22/8/2011.

Om hem toch te blijven herinneren als een altijd vrolijke kerel, een beperkte fotoreportage van zijn te korte carriere bij onze club.

3 Daagse naar Duinkerken (2009)

 

Kampioenenrit einde seizoen 2009.

 

Daguitstap Philippine 2010

 

Daguitstap Waterloo 2010

 

Seizoenstart 2011

 

Oefenritje op de muur : Augustus 2011

 

Doodsprentje Danny

Doodsprentje Danny Haesaert

 

 

 

 

Copyright © WTC Jong en Oud Burst

 
   

Start / Info WTC / Reglement / Klassement / Agenda / Wegwijzer / Foto album / Columns / Wegcode / Inschrijvingen / Hoofdsponsors / affiche / Database / Ter Info