Foto album

Overzicht van WTC Jong en Oud door de jaren heen.

2022 - Moeskroen

(Alle foto's zijn geknipt van de dashcam van de volgwagen)

Deze tweede daguitstap van 2022 bracht ons een volledig nieuwe route richting Moeskroen van de hand van Ayran. We rijden letterlijk tot de grens met Frankrijk. We konden rekenen op 12 rijders op de fiets en een wisselende chauffeur deze keer.

Van kasseien is echter ondanks dat dit ook de richting is van Roubaix is, geen sprake.
We vertrokken om 8u30 via Semmerzake naar Zulte, Wielsbeke, Harelbeke en Kortrijk om nog in de voormiddag Moeskroen te bereiken.

Korte tussenstop in de voormiddag.
Doortocht op Moeskroen tot de middagstop in Bellegem.
Laatste loodjes en binnenlopen Bellegem
’s Namiddags reden we terug naar huis via Tiegem en Petegem-aan-de-Schelde, om zo in
Oudenaarde te arriveren.
Bij het uitsorteren van de beelden kwam ik ook nog deze 2 oude knarren tegen die ons voorbij kwamen in de namiddag. Ik denk niet dat er velen zullen op gelet hebben maar ze stonden op beeld.
Vervolg van de terugrit.
Deze terugrit wordt zoals je zal zien wel geleidelijk aan pijnlijker gezien dit richting Oudenaarde toch steeds minder vlak blijkt te worden.
Binnenrijden Oudenaarde
Laatste tussenstop.
Zoals elk jaar wel eens, de gevreesde niet voorziene wegomlegging. Zoals zo dikwijls geen doorkomen aan omdat de auto zeker niet mee kan in de tegenovergestelde richting van de koers.
Met kleine omleiding binnenrijden richting Burst.

 

 

 

Copyright © WTC Jong en Oud Burst

 
     

Start / Info WTC / Reglement / Klassement / Agenda / Wegwijzer / Foto album / Columns / Wegcode / Inschrijvingen / Hoofdsponsors / affiche / Database / Ter Info