Foto album

Overzicht van WTC Jong en Oud door de jaren heen.

Maandag 6 maart 2012 : Overlijden clublid Fabian De Bock

Op maandag 6 maart 2012 bereikte ons het trieste bericht van het overlijden van onze clubmakker Fabian De Bock. Fabian overleed op 52-jarige leeftijd bij hem thuis, omringd door zijn familie, aan de gevolgen van een slepende ziekte.

Fabian was iemand van de oude garde bij de club. Hij was al vanaf 1989 lid en maakte zelfs vanaf 1993 deel uit van het bestuur. Fabian was in de beginperiode van de club een beresterk wielertoerist. Hij stopte als actief lid in het seizoen 2008 wegens beginnende gezondsheids-problemen. Hij keerde vanaf het seizoen 2010 terug naar de club als chauffeur van de volg-wagen, een taak die hij vervulde met hart en ziel. In zijn laatste seizoen, in 2011, werd hij als chauffeur van de volgwagen nog " kampioen op 4 wielen" en miste geen enkele rit. Hij moest echter door zijn achteruitgaande gezondheid aan het einde van ditzelfde seizoen, zijn taak en lidmaatschap beëindigen.

 

 

Iedereen wordt dan ook bij deze uitgenodigd een laatste groet aan onze clubmakker Fabian te brengen op Maandag 12 maart 2012 om 13 uur in het Crematorium Westlede - Smalle Heerweg 60 te Lochristi.

Als aandenken aan Fabian nog enkele foto's van zijn carrière bij de club.

Uit een verder verleden (2001)

De twee foto's hieronder zijn beiden van de tweedaagse naar Durbuy. Links is getrokken op een terras te Erezée, rechts in het hotel "Le Nid d'Hirondelle" te Durbuy.

 

Druk doende in het seizoen 2002.

 

Ledenfeest 2003.

Hieronder nog een reeks foto's van de periode waarbij hij de club begeleide in de volgwagen.

Seizoen 2010.

Linksboven: Vertrek driedaagse Bocholt - Rechtsboven daguitstap Waterloo - Onderaan Ledenfeest 2010

 

 

Seizoen 2011

Driedaagse Wevelgem.

 

Kampioenenrit 2011 - Fabian kampioen op 4 wielen

 

Kampioenenviering 2011

Fabian,

Je was iemand die er altijd was voor de club als we je nodig hadden. We zullen je missen.

Tot ooit.

 

 

 

 

 

Copyright © WTC Jong en Oud Burst

 
   

Start / Info WTC / Reglement / Klassement / Agenda / Wegwijzer / Foto album / Columns / Wegcode / Inschrijvingen / Hoofdsponsors / affiche / Database / Ter Info